Menu Sluiten

BoodschAPP

BoodschAPP boodschappenlijstjeBoodschappen doen verandert. Dankzij diensten als HelloFresh, bezorgdiensten van Albert Heijn, Picnic en anderen komen we steeds minder in de supermarkt. Toch komt het weleens voor dat we naar een winkel moeten. In dat geval helpt de boodschappenlijst app van keukencomputer.nl.

BoodschAPP is een eenvoudige boodschappenlijst app. De lijstjes kan je vervolgens met anderen (die ook een BoodschAPP-account hebben) delen. Degene waarmee je de lijst hebt gedeeld kan zelf ook boodschappen toevoegen.

In de winkel vink je de boodschappen af die je hebt gepakt. Degene waarmee je de lijst hebt gedeeld kan op die manier zien welke spullen jij al in je wagentje hebt liggen. Zo verloopt het niet-geautomatiseerde deel van boodschappen doen ook soepel. 🙂

De boodschappenlijst app is niet alleen bedoeld voor de supermarkt, maar bijvoorbeeld ook voor spullen die je moet halen in de bouwmarkt, of je wensenlijst voor jouw smart home. Je kan een onbeperkt aantal lijstjes aanmaken.

Een handige extra functie zijn de recepten die je erin kunt opslaan. De ingrediënten van het recept zet je met één klik op je boodschappenlijst. Ook de recepten kan je eenvoudig doorsturen naar andere gebruikers.

BoodschAPP-account aanmaken

Maak op de website van Keukencomputer.nl je gratis BoodschAPP-account aan.

Deze internetoplossing kan worden gekoppeld met IFTTT. Daardoor kan je met de Google Home producten aan je lijst toevoegen of producten die in de aanbieding zijn automatisch op je lijst plaatsen.

Lees hier hoe je de BoodschAPP koppelt met IFTTT (voor de gevorderde gebruiker).