Menu Sluiten

Over ons

In 2017 hebben wij een huisje gekocht dat werd gebouwd in 1934. In het oorspronkelijke huis zat geen electriciteit en geen verwarming. Nu gelukkig wel. 🙂 Kan je nagaan welke veranderingen het huis in de loop van al deze jaren heeft meegemaakt. Het schijnt dat er in de beginjaren drie gezinnen in dit huis gewoond hebben. Voor begrippen van deze tijd onvoorstelbaar! Met ons gezin kunnen wij er goed wonen, maar overdreven ruim is het niet. Vroeger stelden mensen kennelijk minder eisen aan ruimte.

Met het opknappen van ons nieuwe oude huisje voor de boeg, gingen wij ons steeds meer verdiepen in de mogelijkheden om ons huis smart te maken. Hoe leuk is dat, een huisje uit 1934 dat wordt uitgerust met de meest moderne technieken!

Graag nemen we jullie op onze website mee in de ‘best-practices’ die wij hebben ondervonden. De meeste blogs worden door Arjan geschreven, omdat hij zich het meest verdiept in alle mogelijkheden om een smart home te creëren. Berna schrijft af en toe mee, en zorgt ervoor dat alles op de website en sociale media wordt geplaatst.

We hopen dat jullie net zoveel smart and smile momentjes zullen ervaren als dat wij dat doen. Veel smart home plezier!

Groetjes,

Arjan & Berna
Smart and Smile