Menu Sluiten

Overzicht van kerkdiensten, beschikbaar op Google Home

Kerkdiensten beluister je eenvoudig met Google Home. Zeg: “Oké Google, praat met Kerkdienst beluisteren”, noem de kerk en de plaats. Vervolgens zoekt de slimme assistent de kerkdienst voor je op en kan je luisteren. Op deze pagina vind je een overzicht van de kerkdiensten die beschikbaar zijn.

Aanvraag- en wijzigingsformulier kerkdiensten Google Assistant

Staat jouw kerk niet op de lijst, maar zijn de kerkdiensten wel op Internet te beluisteren? Of wil je een wijziging doorgeven? Vul dan dit aanvraag- en wijzigingsformulier in. Binnen enkele uren zijn dan ook de kerkdiensten van jouw kerk te beluisteren met de slimme speaker.

Google Home

Welke gegevens worden opgeslagen als ik deze service gebruik?

De service ‘Kerkdienst beluisteren’ kan in Nederland door iedereen vrij en kosteloos worden gebruikt. Je hebt dus geen account nodig om een kerkdienst te beluisteren. Een bijkomend voordeel daarvan is dat er geen persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Er kan op geen enkele manier worden herleidt wie de dienst gebruikt.

In sommige gevallen worden er wel gegevens opgeslagen. Wanneer er door een gebruiker een kerk wordt opgeroepen die niet bestaat, dan voegt Google Assistant de niet-bestaande kerk toe aan een wachtrij om beoordeelt te worden. De beheerder controleert of het een geldige aanvraag betreft. Soms komt het voor dat Google Assistant een naam van een kerk niet goed verstaat waardoor een aanvraag onterecht wordt toegevoegd aan de wachtrij. In dat geval wordt de aanvraag door de beheerder verwijderd.

Betreft het wel een geldige aanvraag van een kerk die daadwerkelijk nog niet bekend is bij service, dan controleert de beheerder of de kerkdiensten van die betreffende kerk op internet zijn te beluisteren. Is dat het geval, dan zijn de kerkdiensten vanaf dat moment ook de beluisteren met Google Home.

Gerelateerde artikelen

Lees ook:
Kerkdiensten beluisteren met Google Home

Veelgestelde vragen over kerkdiensten beluisteren met Google Home

Hoe beluister je een kerkdienst met Google Home?

Zeg: Hey Google, praat met Kerkdienst beluisteren. Noem vervolgens de plaatsnaam en de kerk om de kerkdienst te beluisteren.

Kan ik ook kerkdiensten bekijken met Google Home?

Nee helaas, op dit moment ondersteunt de techniek nog geen beelduitzendingen. Google werkt er hard aan om dit binnenkort mogelijk te maken.

Hoe kan ik een kerkdienst toevoegen aan Google Home?

Vul het formulier in op www.smartandsmile.nl of stuur een e-mail naar info@smartandsmile.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *